Rikonstruksion qendrave shëndetësore në periferi të Tiranës

0
158

Në periferi të Tiranës po vijojnë punimet për rikonstruksionin e qendrave shëndetësore.

Po vijon puna në qendrat shëndetësore dhe pikat e autoambulancave në periferi të kryeqytetit, në Ndroq, Pezë, Gërdec, Bathore dhe Babrru, për rindërtimin e tyre me standarde bashkëkohore.

Brenda vitit parashikohet të rindërtohen 80 qendra shëndetësore në të gjithë vendin.