Tiranë: Ja si është shëndërruar kopshti i fëmijëve ”Peter Pan”

0
285

Nga sot, 160 fëmijë të kopshtit ”Peter Pan” në Tiranë do të kenë në dispozicion një super kënd lojërash, tualete, dhoma gjumi, dhe kuzhinë të rinovuara. Ja si duken ambjentet e këtij kopshti përmes fotove të postuara në facebook nga vetë Kryetari i Bashkisë:

14906899_10154692690086926_2103916739102566853_n 14907125_10154692688081926_2329327381890830198_n 14938137_10154692695791926_6551075709431328714_n 14947426_10154692688066926_283624078846641507_n 14962732_10154692695371926_1612075134013194022_n 14910409_10154692691441926_8033343046668686984_n 14910461_10154692689091926_1837574832213473563_n 14925816_10154692693146926_1812161133953120139_n