Te rejat

Turizem

Turistët eksplorim me kajak në lagunën e Karavastasë

Laguna e Karavastasë i mirëpriti ndryshe fundjavën që lamë pas turistët e saj të pasionuar pas sporteve ujore. Përmes eksplorimit të lagunës me kajak turistët nën mbikëqyrjen e punonjësve të Admini...

Most Recent

Teknologji

Stil Jete

Studim/ Ushqimi që ul yndyrën e mëlçisë me 40%

Një dietë e kufizuar me kalori dhe jo me proteina të ulëta çoi në një reduktim prej 40% të yndyrës së akumuluar në mëlçi, sipas gjetjeve të një studimi gjerman që ekzaminoi efektin e modelit dietik në sëmundjen e mëlçisë yndyrore joalkoolike, shkaku më i zakonshëm i sëmundjeve kronike të mëlçisë në ...

Biznes

Ekonomi

Bursa Energjetike, në një vit janë tregtuar rreth 800 MWh energji

Bursa Energjetike Shqiptare, ALPEX, gjatë një viti operim (12 prill 2023) ka arritur të tregtojë rreth 800 MWh energji elektrike. Energjia e tregtuar është rreth 10% e të gjithë volumit të tregtuar në një vit në shkallë kombëtare. Ky është një tregues i kënaqshëm, duke pas parasysh që në një v...

Letersi