10 efektet e buzëqeshjes

620

Nuk thonë kot, buzëqeshja të zgjat jeten. Buzëqeshja na ndihmon në gjithçka, largon stresin, përmirëson shëndetin, na bën të ndjehemi aktiv dhe ndihmon në funksionimin sa më të mirë të trurit. Më saktë, ja cilat janë 10 efektet e buzëqeshjes:

  • 1- Buzëqeshja na zbukuron
  •  2- Buzëqeshja ndryshon humorin
  •  3- Buzëqeshja heq stresin
  •  4- Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet
  •  5- Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut
  •  6- Buzëqeshja është ngjitëse
  •  7- Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua ‘hequr’ vitet
  •  8- Buzëqeshja të bën të suksesshëm,
  •  9- E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën
  •  10- E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive.