10 këshilla efektive që do t’ju ndihmojnë të zgjoheni herët

20

Më poshtë po iu sjellim 10 këshilla efektive që do ju ndihmojnë të çoheni herët:

1- Gjeni një arsye të mirë për tu çuar herët

2-Harroni që ekziston butoni “Snooze” për të shtyrë alarmin çdo 10 minuta

3-Një cikël me 4 orë gjumë nuk mjafton

4-Nëse zgjoheni pak më herët, çohuni menjëherë nga krevati

5- Zgjohuni në të njëjtën kohë në ditët e javës dhe në fundjavë

6-Kërceni

7-Shtriquni

8-Hapni dritaren

9-Pini një gotë me ujë

10-Hani një mëngjes të mirë