10 profesionet më të kërkuara nga kompanitë për punë nga cilido vend i botës në 2022

43
Young man have job interview.

Për të ndihmuar punëkërkuesit të gjejnë punët më të mira në distancë, që ju lejojnë të punoni nga e gjithë bota, FlexJobs identifikoi profesionet më të kërkuara nga kompanitë, ku ato po punësojnë, duke analizuar databazën e saj të punëve në distancë me numrin më të madh të njoftimeve nga janari deri në qershor 2022.

Të gjithë punët e përfshira në klasifikim ofrojnë mundësi për punë me kohë të plotë ose të pjesshme në distancë, nuk kanë kufizim vendndodhjeje dhe nuk kërkojnë praninë në zyrë.

Më poshtë janë 10 profesionet më të kërkuara, për të cilat kompanitë po punësojnë personel (për listën e plotë, klikoni këtu).

 1. Product Designer (projektues produkti)
 2. Writer (shkrimtar)
 3. Product Manager (menaxher produkti)
 4. Executive Assistant (asistent ekzekutiv)
 5. Recruiter (rekrutues)
 6. Social Media Manager (menaxher i rrjeteve sociale)
 7. Marketing Manager (menaxher marketingu)
 8. Graphic Design (grafik dizajner)
 9. UX Designer (dizajner UX)
 10. WordPress Developer (Zhvillues i WordPress)
 11. Senior Software Engineer (inxhinier i lartë softuerësh)