10 shërbimet më të përdorura në e-Albania/ Nga notat e provimeve të maturës, te aplikimet për pasaportë

38

Portali e-Albania ka publikuar statistikat e muajit qershor ku rezulton se 3 shërbimet më të përdorura kanë qenë ai për marrjen e certifikatës familjare, notat e provimit të maturës dhe vërtetim për pagimin e kontributeve për individin.

Po ashtu, aplikimi për leje kalimi dhe aplikimi për vizë rezultojnë në krye të listës së shërbime të përdorura gjatë muajit qershor 2019.