“12 euro për Zyrih, Stamboll…”/ Aeroporti i Kukësit nis fluturimet, ja lista e çmimeve

166

Nga 15 korriku nga aeroporti i Kukësit do të nisin fluturimet drejt Stambollit dhe Zyrihut.

Sipas informacioneve zyrtare, Kukës – Zyrih do kushtojë 12 EURO, po aq edhe Kukës-Stamboll. Ndërsa fluturimet e kthimit janë pak më të shtrenjta.

Kukës – Zyrih 12 EUR,
Zyrih – Kukës 28.66 EUR,
Kukës – Stamboll 12 EUR,
Stamboll – Kukës 23 EUR