138 mijë doza vaksinash gripi falas për kategoritë më të rrezikuara

8

Për një dimër pa viruse, janë siguruar 138 mijë doza vaksinash gripi falas për kategoritë më të rrezikuara.

Vaksinimi i popullatës kundër virusit të gripit do të nisë javën e parë të nëntorit.

Grupeve të riskut siç janë gratë shtatzëna, të sëmurët kronikë, fëmijët 0-5 vjeç dhe bluzave të bardha, këtë vit i janë shtuar edhe nxënësit e shkollave apo edukatoret e çerdheve dhe kopshteve.