15 vjetori i Facebook, Zuckerberg premton më shumë siguri rrjeti

71

Facebook ka mbushur plot 15 vite dhe Mark Zuckerberg me siguri që ndihet krenar për këtë. CEO i Facebook botoi një shënim për të përkujtuar përvjetorin e 15-të të Facebook.

Ndër të tjera, Zuckerberg ka thënë se ky vit për Facebook do të jetë vit i investimeve në sigurinë e rrjetit.

“Këtë vit planifikojmë të shpenzojmë më shumë për sigurinë dhe sigurinë sesa të gjitha të ardhurat tona në kohën e IPO-s tonë”, shkroi Zuckerberg.