20 arsye për të mos hequr dorë

305

Le të hyjmë drejt e në temë. Nuk kemi kohë për të humbur

1.Sepse prania juaj në punë është e rëndësishme.

2.Sepse fytyra juaj përpara armiqve tuaj, kur të arrini suksesin, do të jetë fitimtare.

 

3.Sepse ju do t’ju vijë turp nga vetja nëse ju hiqni dorë.

 

4.Sepse koha do të kalojë gjithsesi dhe ju duhet të bëni diçka të bukur me të.

 

5.Sepse njerëzit e tjerë, vendet dhe gjërat kanë dëshpërimisht nevojë për përpjekjet tuaja.

 

6.Sepse nuk mjafton të kesh të drejtë; ju duhet ta tregoni atë.

 

7.Sepse sa më shumë të përpiqeni, më të lehta do të bëhen gjërat dhe do të merrni më të mirën duke e bërë atë.

 

8.Sepse përmbushja e qëllimit tuaj është një seri e vazhdueshme vendimesh, jo fati.

 

9.Sepse entuziazmi është po aq ngjitës sa apatia.

 

10.Sepse brenda jush është një hero i cili po pret të dalë jashtë.

 

11.Sepse ju nuk mund t’i lini të fitojnë armiqtë tuaj.

 

12.Sepse historia është ende duke u shkruar dhe ju mund ta merrni stilolapsin e ta shkruani atë.

 

13.Sepse suksesi ka një shije shumë të mirë.

 

14.Sepse dikush mund të pushtojë botën, dhe ai mund të jeni ju.

 

15.Sepse vendimet e marra në afat të gjatë janë më racionale se ato të momentit.

 

16.Sepse t’i japësh të drejtë dështimit do të thotë të racionalizosh shtypjen

 

17.Sepse të punosh të jep më shumë kënaqësi se shqetësimi.

 

18.Sepse njerëzit që nuk shqetësohen për ju duan që ju të harroheni.

 

19.Sepse duhet të punoni fort që të jeni i suksesshëm.

 

20.Sepse në hapësirën midis të ndierit i humbur dhe gjetjes së rrugës suaj, ju do të gjeni veten.

Burimi: Revista Monitor