200 stola me dedikim i shtohen Parkut të Liqenit, si të bëheni pjesë e nismës

35

Rreth 200 stola me dedikim i janë shtuar parkut, falë nismës që tashmë është përkrahur nga mjaft qytetarë të cilët kanë zgjedhur këtë formë të veçantë për të shprehur respekt tek njerëzit e afërm.

Nisma “Dhuro një stol” është rihapur dhe çdo qytetar që dëshiron të bëhet pjesë e kësaj nisme mund të klikojë në linkun e mëposhtëm:  https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-stol