24 foto që tregojnë kafshët që presin me padurim që të futen brenda

332

Shumicës së kafshëve shtëpiake ju pëlqen të dalin jashtë. Ndoshta ju ka rastisur të shikoni kafshë të lezetshme, të cilat duhet t’i fusin brend pa dëshiren e tyre. Por kafshët të cilat do të shikoni përmes fotografive të mëposhtme janë krejt ndryshe, ato presin me padurim që të hyjnë brenda. Skenat e kapura në foto janë shumë të lezetshme.

Çfarë po shikojnë ata brenda?

1441158648-88e254b9ebcb29d2d4ec2a1c558013a6

Hapeni d-ee-r-ee-n…

1441158650-aba990881c64e6dda70b7c4b37698d17

1441158651-d60ae8ba5fcb605c8672bc1827334c631441158652-d5b023b051a67938918d0a9dc81b9c29

Oh, ata po marinojnë fileto pule…

1441158654-287c9f0bcde3902ad3daea86fb8d3149

Mjeshtër, më lini të hyj, se jam frikësuar prej këtij zogu të tmerrshëm.

1441158656-26f3d7f00ea243b58a20d4aaf594d6b3

Jeta është e keqe po nuk pate mace

1441158657-8ef3efc5f2374b8d792fc76168c6beb1

Tak-tak

1441158659-7fde6ffe5354bd092d7e87b82c43f4e5

Hapeni deren! Është errësire dhe kam frikë

1441158660-0d058e115fb7d760a1b96db59109bc2d

Përshëndetje! Ne jemi komshinjtë e rinj

1441158661-7c597dbecc21f9eec4d6bafb19895443

Hej shok, më lër të hyj ose do bëj gjëra të këqija

1441158662-130e782980e7d12789ef31c32947d131

Ne dukemi njësoj kur harrojmë çelësat

1441158663-d1eadca5cee9aa9ba8131a9cc7f23831

Më lër të hyj se kam një dhuratë për ty

1441158665-044b795c521ce254ebe240070e6ac1e3

Të lutem mos lëviz nga divani, do t’i bëj derman vetes

1441158667-1e5e82d3dc689ea4a513aeeb5c8392dc

Tak-Tak, Plaku i vitit të ri!

1441158668-fbdbe02c8221140dc3f3c9b8f769c4c6

Ky qen është pushtuar nga demonët

1441158669-a05fa4e1d5f798189c1b085570f8f363

Boll më, s’do kesh të ftohtë me atë xhaketë

1441158671-1e7c0b98b54b2a2c1bdd51291ef9a282

Një ditë normale për një mace-merimangë

1441158673-90ca4c12fa649759950808b9aa870529

Asgjë e çuditshme këtu, thjesht po i kërcënohet të zotit

1441158674-83e2fc1fa9cb4a60c9e23d4e2da22227

Hej, hapeni deren! Kam sjell një shok

1441158676-993426eb273593f8249398bd03aa1afd

Marr me mend që Borës nuk i pëlqen dimri

1441158678-4c115b06e3b42ff02c3bfb14915cbbc0

U lodha duke pritur juve dhe vendosa të ulem. A ka ndonjë problem?

1441158681-c81e15575bc112cc93d2a1ace3fcedc2

Ky shikim s’mund t’i lër indiferent

1441158682-33ee62be523eef812a262cccf6ab4e45

Kam arushin tënd, nëse më lejon të hyj do të ta jap

1441158684-bd3b4a02cfab54ef93635b02c9bfafb1