26 qendra shëndetësore gati për sezonin veror, shërbim 24 orë

34

Nga 1 qershori, 26 qendra shëndetësore verore në të gjithë vendin do të ofrojnë shërbimin 24/7 ditë për të rritur kujdesin shëndetësor ndaj qytetarëve dhe pushuesve gjatë këtij sezoni veror.

Qendrat shëndetësore do të qëndrojnë të hapura 24 orë në 7 ditë,  të pajisura me sinjalistikë të dallueshme.