30 mijë pushues nga Kosova kaluan fundjavën në bregdetin shqiptar

21

Rreth mijë pushues nga Kosova kanë kaluar fundjavën në bregdetin shqiptar.

Shifrat bëhen publike nga doganat që kanë mbajtur shënim hyrjet dhe dajlet. Pushuesit nga Kosova, përmbëjnë edhe numrin më të madh të vizitorëve në Shqipëri.