30 operatorë turistikë nga e gjithë bota në Muzeun Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Krujë

0

Tur operatorët ishin dhe pjesë e panairin “Tourism & Travel Show Albania”

Mirëpriten në Muzeun Gjergj Kastrioti Skënderbeu në Krujë, 30 tour operatorë nga e gjithë bota, pjesëmarrës në panairin “Tourism & Travel Show Albania” dhe pjesë e një FAM Trip organizuar nga Alba Trip.

Robert Dee, drejtori dhe bashkëthemeluesi i New Deal Europe, ndër të tjera u shpreh optimist për të ardhmen e turizmit shqiptar.

/ata.gov.al