4 kampionë shqiptarë me famë botërore në një foto dhe një ide për turizem

70

Kjo foto do të thotë shumë. Aty bashkohen 4 kampione shqiptarë me famë botërore.

Agjensia Kombetare e Turizmit, ka zgjedhur dhe nje menyre tjeter te promocionit te turizmit, permes Kampioneve.

Kesaj rradhe permes boksiereve, vellezerve KETA nga Bulqiza dhe Kristian PRENGES se Mirdites

Të gjithë fitues te disa titujve boterore.