5 librat më të shitur në Shqipëri gjatë vitit 2021

48

Fatmirësisht në vendin tonë, dëshira për të lexuar dhe promovuar librin po vjen në rritje. Por, një prej librarive më të dashura në vend, që ka qenë prej kohësh një pikë referimi për kryeqytetin – më saktësisht që prej vitit 1999 – është pikërisht Adrion Ltd.

Pa humbur kohë, më poshtë do të gjeni listën e titujve më të kërkuar në librarinë më të  madhe në vend gjatë vitit 2021:

1 – Të lirë – të rritesh në fund të historisë nga Lea Ypi

2 – Sekreti i Krishtlindjes – nga Richard Paul Evans

3 – Gratë e padukshme nga Caroline Criado Perez

4 – Fajin ma ka gjuha nga Virgjil Muci

5 – Posteri shqiptar nga Rubens Shima