70% e ekipit mjekësor të prekur nga COVID-19 të shëruar, asnjë i shtruar në spital

37

Asnjë nga mjekët dhe infermierët e prekur nga COVID-19 nuk po trajtohet në spital.

Sot është shëruar edhe 1 personel shëndetësor në Tiranë, mes 18 të shëruarve në 24 orët e fundit.

Shifrat tregojnë se 70% e të prekurve ndërmjet bluzave të bardha janë plotësisht të shëruar.

Deri tani janë 345 pacientë dhe staf mjekësor që e kanë fituar betejën me COVID -19.