900 foshnje erdhën në jetë në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” gjatë periudhës së pandemisë

17

Marku (që shihni në foto) është banori më i ri i Tiranës, i sapoardhur në jetë në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale bëri të ditur se gjatë periudhës së pandemisë kanë ardhur në jetë në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” 900 fëmijë.