Aeroporti i Madridit reklamon Shqipërinë si destinacion turistik

6

Në aeroportin e Madridit në Spanjë Shqipëria reklamohet si një destinacion turistik. Kjo tregon se vendi ynë po rekomandohet në çdo vend të botës.

Raporti i INSTAT-it për turizmin tregon se, 7.5 milionë turistë të huaj vizituan vendin tonë gjatë vitit 2022, duke i besuar Shqipërisë pushimet e tyre jo vetëm gjatë sezonit veror, por edhe përgjatë stinëve të tjera të vitit.

Janë 1.9 milionë më shumë se, viti 2021 dhe 18% më shumë se viti 2019, që deri tani mbante rekordin e shifrave.