Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza”: 26 fluturime të konfirmuara për ditën e martë

29
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, njofton për  26 fluturimet të konfirmuara për ditën e martë, datën 14.07.2020 ⠀⠀
⠀⠀
Sipas Tirana International Airport fluturimet janë në destinacionet:
⠀⠀
Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Eindhoven dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim
Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim
LOT – Tiranë – Varshavë dhe kthim (çarter turistik)
Ukraine Airlines – Tiranë – Zaporizhzhia (Ukrainë) dhe kthim (çarter turistik)
Transavia – Tiranë – Paris dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Torino dhe kthim
Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Piza dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim
Wizz Air – Tiranë – Budapest dhe kthim
Wizz Air – Tiran – Luton dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim
Jonika Airlines – Tiranë – Kiev dhe kthim (çarter turistik)
Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim
Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim
Belavia – Tiranë – Minsk dhe kthim (çarter turistik)
TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim
Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim
Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, i kujton pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀⠀
⠀⠀
“Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU”, citon TIA. ⠀⠀⠀