“Air Albania”, nis fluturimet direkte Kukës -Basel

58

Sot ka nisur zyrtarisht fluturimet linja e re e “Air Albania”, nga Kukësi për në Bazel të Zvicrës dhe anasjelltas.

“Air Albania” po shton numrin e fluturimeve drejt shumë destinacioneve europiane, kësaj here mes Kukësit dhe Bazelit, mes të cilëve do të ketë fluturime dy herë në javë. Kjo është një mundësi e madhe për qarkullimin dhe shkëmbimet mes dy vendeve, por në mënyrë të veçantë për diasporën shqiptare sidomos atë në Zvicër, por dhe Francë e Gjermani duke qenë se Aeroporti i Mulhouse është një aeroport i përbashkët për të tria këto shtete” thuhet në njoftim.

Vendosja e kësaj linje në fillim të sezonit turistik pa dyshim që do ti japë një impuls të ri shtimit të numrit të vizitorëve zviceranë që kalojnë pushimet në Shqipëri.