Aksi Llogara-Sarandë/ Riparohen shtresat asfaltike në zonën Palasë-Borsh

46

Është duke vazhduar puna për rehabilitimin e aksit Llogara-Sarandë. Aktualisht në zonën Palasë-Borsh po bëhet riparimi i shtresave të dëmtuara asfaltike, ka bërë me dije ARRSH.

Më pas do të vijohet me sinjalistikën vertikale dhe horizontale sidomos në zonat e banuara, me qëllim rritjen e sigurisë rrugore në këtë aks.

Kjo do të ndikojë pozitivisht në turizëm.