Aksi Qukës-Qafë Plloçë, nis puna për hapjen e dy tuneleve

521

Ka nisur puna për hapjen e dy tuneleve prej 700 dhe 300 metrash, ndërkohë është duke u punuar me ritëm në pjesën tjetër të rruges së re Qukës-Qafë Plloçë. Ky segment rrugorë pritet të shkurtojë distancën kohore ndërmjet qëndrave urbane Kolonjë, Korcë, Pogradec, Librazhd, Elbasan, Tiranë.

14595790_1108307749218591_8998630209018419255_n 14517484_1108307635885269_3342775152930302837_n 14589663_1108307745885258_2005595193059067481_o