Amazon, 5 kamionë me ndihma dhe 240 mijë dollarë për të dëmtuarit nga tërmeti

32

Solidariteti me të dëmtuarit nga tërmeti i 26 nëntorit që preku Shqipërinë vazhdon jo vetëm nga shoqata, institucione por dhe nga kompani private.

Kompania Amazon ka dhënë ndihma për të prekurit nga tërmeti, në bashkëpunim me Fundjavë Ndryshe.

5 kamionët e parë me krevatë, çadra, batanije mbërritën. Vlera e kontributit fillestar të Amazon për ndihmat që kanë sjellë është 240.000$