Ambasada Amerikane bën njoftimin për ata që janë zgjedhur fitues nga Lotaria Amerikane

64

Per te gjithe ata qe e kane marre tashme pergjigjen dhe jane perzgjedhur si fitues te Lotarise Amerikane, ambasada amerikane ne Tirane ben nje njoftim te rendesishem. Te gjithe ju, duhet tashme te beni plotesimin e formularit DS-260.

“Jeni përzgjedhur për Lotarinë #DV2020? Hapi në vazhdim është plotësimi i formularit DS-260, të cilin mund ta gjeni këtu: https://ceac.state.gov/iv #pyetanen“- shkruan Ambasada ne faqen e vet ne FB.