Amfiteatri i Tiranës, muzikë shkodrane me “Karajfilat e Shkodrës”

234

Zërat e mëdhenj të Shkodrës vijnë në skenën e Amfiteatrit të Tiranës më 23 gusht, me koncertin “Karajfilat e Shkodrës”.

Legjendat e muzikës qytetare Mukades Çanga, Myfarete Laze, Bujar Qamili e Bashkim Alibali vijnë së bashku me artisët e rinj të qytetit për të sjellë një mbrëmje të paharrueshme për publikun artdashës. Nën koreografinë e Aldo Nikës dhe Drejtimin artistik të Andi Unazës, do të interpretojnë dhe orkestra e grupi i valleve të qytetit së bashku me grupin “Karajfilat e Shkodrës”.

?? Koncert "Karajfilat e Shkodrës" – 23 Gusht, ora 20:00 te Amfiteatri i Tiranës ?Legjendat e muzikës qytetare Mukades Çanga, Myfarete Laze, Bujar Qamili e Bashkim Alibali vijnë së bashku me artisët e rinj të qytetit për të sjellë një mbrëmje të paharrueshme për publikun artëdashës. Nën koreografinë e Aldo Nikës dhe Drejtimin artistik të Andi Unazës, do të interpretojnë dhe orkestra e grupi i valleve të qytetit së bashku me grupin "Karajfilat e Shkodrës".*Biletat i gjeni:- Pranë Teatrit Metropol nga ora 9:00-13:00 dhe 18:00-20:00;- Si dhe duke telefonuar në numrat0682212049 Shkodër / 0674034567 & 0698945369 Tiranë.

Posted by Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë on Monday, August 20, 2018