Aplikimi për karta ID, zyrat të hapura edhe gjatë ditës së sotme

110

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile, për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, ka urdhëruar hapjen e gjithë zyrave të aplikimit për Tiranën edhe ditën e shtunë, datë 19 Janar 2019, deri në trajtimin e qytetarit të fundit në sportel.

Në kuadër të masave për të përballuar fluksin, Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civil bën me dije se Njësia 1 dhe 2 në Tiranë, nuk do të aplikojnë më pranë njësive të tjera, por është hapur zyrë e re aplikimi pranë Njësisë nr. 2.