Asfaltohet rruga në Qukës Shkumbin, investimi përfshin edhe sistemimin e ujërave të bardha dhe ndriçimin led

26

Një tjetër rrugë ka përfunduar në Prrenjas, ndërsa banorët do kenë më shumë lehtësira.

Me fondet e Bashkisë Prrenjas po bëhet rikonstruksioni dhe asfaltimi i rrugës së fshatit Qukës Shkumbin, një segment prej 4 km.

Investimi përfshin edhe sistemimin e ujërave të bardha dhe ndriçimin led.