Asfaltohet rruga Ninësh-Damës në Fratar të Mallakastrës

3

Aktualisht po punohet edhe në segmente të tjera në Mallkastër, të cilat pritet të përfundojnë brenda datës 2 prill, për të vijuar më pas me akse të tjera që pritet të tenderohen gjatë vitit 2024.

Vazhdohet me rikonstruksionin e qendrës së dytë më të rëndësishme që është Fratari, rrugës e brendshme të Fratarit.

Këtë vit lajm i mirë për Fratarin është edhe shkolla. Është një investim shumë i madh i buxhetit të shtetit, e cila do ta bëjë një shkollë me standardet më të mira, siç është një shkollë në qendër të Tiranës, do të jetë edhe shkolla e Fratarit.

Bashkia Mallakastër me mbështetje edhe të qeverisë shqiptare do të vazhdojnë zbatimin e të tjerë projekteve, me qëllim lehtesimin e jetesës së banorve dhe zhvillimin e Mallakastrës.

/ata.gov.al