Banorët e Vunoit me një ambulancë tërësisht të rehabilituar

8

Nga veriu në jug, të gjitha qendrat shëndetësore po pësojnë transformim përmes rikonstruksionit, modernizimit të aparaturave dhe rritjes së cilësisë së shërbimit.

Banorët e Vunoit kanë tashmë një ambulancë tërësisht të rehabilituar. Pushuesit dhe banorët e zonës do marrin shërbimet mjekësore në kushte me standarde moderne dhe ku stafi është në shërbim të tyre 24 orë

Transformimi i ambulancës së Vunoit është pjesë e programit të qeverisë për rikonstruksionin e “300 qendrave shëndetësore” dhe ambulancave në të gjithë vendin.

Përveç restaurimit, kjo qendër shëndetësore e re, u pajis edhe me mjete të nevojshme mjekësore.