Bashkëshorti që vizaton, çdo ditë, momente të çmueshme të jetës në çift

354

Curtis Wiklund, një fotograf martesash nga Michigani, erdhi me një ide të veçantë. Ai i tha gruas se tij që donte të krijonte një blog me vizatime ku të dokumentonte çdo ditë, për 365 ditët e vitit, monentet më të çmueshme të jetës së tyre. Ai vazhdoi me planin dhe paraqiti përmes ilustrimeve çdo ditë të jetës në çift. Përmes kësaj pune u krijua një set me ilustrime ku çdo çift mund ta gjej veten në to.

1-Puthja jonë e parë

13734613_10154263913929070_409825972_n

2-Propozimi

13713463_10154263914024070_1254531416_n

3-Ajo më lexonte, unë luaja me kitare, dhe pastaj vizatova

13814628_10154263913984070_1389285038_n

4-E dua shumë

13735193_10154263913829070_879393422_n

5-Duke i bërë masazh qetësues

13815160_10154263913894070_1247724474_n

6-Pas dushit, para se të rregulloja flokët

13815115_10154263913979070_49772042_n

7-Syze snowboardi duke qëruar qepë

13814986_10154263913914070_1938277968_n

8-Nuk dua që vera të përfundojë

13705154_10154263913794070_1815623221_n

9-Cdo ditë mësoj diçka të re tek gruaja ime. Ajo është një bojaxhie profesioniste 🙂

13817318_10154263913944070_887437379_n

10-Duke planifikuar buxhetin

13695858_10154263913859070_2074182835_n

11-Duke memorizuar Psalmin 91

13689389_10154263913939070_633418464_n

12-Gëzuar përvjetorin dashuria e jetës time

13713241_10154263913854070_1749584267_n

13-Duke u nisur për Florida

13705164_10154263913954070_1801057416_n

14-Gruaja më bën shoqëri kur dua të shtyj naten vonë

13814987_10154263913789070_380070802_n

15-Të veshur me pulovra

13705325_10154263913899070_2058666852_n

16-Sezoni i gripit

13815115_10154263913849070_182190888_n

17-Pema jonë e Krishtlindjes

13815092_10154263913874070_536365385_n

18-Gëzuar Vitin e Ri! Cfarë duhet të vizatoj?.. Ne

13734604_10154263913949070_547711041_n

19-Ka dritë në fund të tunelit

13713371_10154263913904070_1170820183_n

20-Jashtë është ftohtë

13714510_10154263913974070_1634337161_n

21-Zënkë budallalleku

13735496_10154263913969070_2037090856_n

22-Një natë jashtë shtëpisë

13817249_10154263913989070_151089303_n

23-E dashura ime

13816812_10154263913924070_1712443486_n

24-Vendi ku do doja të isha

13713350_10154263913994070_1441226277_n

25-Jemi shtazënë 🙂

13706345_10154263914044070_1607480778_n

26-Sa kemi qesh sot

13714508_10154263913919070_1193469136_n

27-Duke blerë mobilje

13735496_10154263913969070_2037090856_n

28-Natë e vështirë

13815272_10154263913909070_1487876423_n

29-A do më duash kur të jem bërë kështu?

13695103_10154263914039070_424372711_n

30-Mbrëmje në Venecia

13814552_10154263914029070_1532777948_n

31-Gjumashja ime

13706250_10154263914014070_7021025_n

32-Përgjithmonë bashkë

13816915_10154263914034070_1568311872_n

Burimi: Digital Synopsis