Bashkia Fier mbështet financiarisht 4 familje në nevojë

212

Nëpërmjet një ndihme financiare të menjëhershme, Bashkia Fier ka mundur të ofrojë mbështetjen e saj për 4 familje me probleme të mprehta shëndetësore dhe social – ekonomike.

Gjendja e këtyre 4 familjeve pasqyrohet përmes fotove të mëposhtme.

13307193_932981670146411_5536398690901446130_n 13310359_932981426813102_7140431332900923093_n 13310598_932981550146423_2236458632930165009_n 13312852_932981366813108_241844384181347087_n 13315466_932981526813092_6116364787738346800_n 13321760_932981486813096_1220791661621627525_n 13321975_932981370146441_2633045215060287155_n 13322019_932981466813098_9094972543823577226_n 13325700_932981713479740_6937765571876819783_n 13335540_932981696813075_4259352003991033053_n 13335758_932981406813104_3545875180194366589_n 13342935_932981830146395_6976937886157938808_n 13344768_932981620146416_489125235408210249_n