Bashkia Lushnje vijon punimet për gjelbërimin e qytetit

384

Vijojnë rregullisht punimet për rregullimin dhe gjelbërimin e qytetit. Mbillen pemë dekorative në hapësirën përbri godinës së bashkisë.

13321643_1353989761283522_3170689116115181825_n 13330961_1353989467950218_6851959095394177907_n 13335761_1353991391283359_8044011025376539301_n 13339464_1353989434616888_5837478612570193492_n 13339651_1353989431283555_3735879501882250863_n 13343054_1353989874616844_2968157366967753145_n

Burimi: Bashkia Lushnje fb