Shkodër, hapet 600 m kanal nëntokësor për shkarkimin e ujrave të bardha

284

Bashkia Shkodër po realizon nje ndër investimet më të rëndësishme në infratrukturën nëntokësore.

Kanali ujëmbledhës i ujërave të bardha dhe të zeza dalja nga shinat e trenit – lumi Kir është drejt përfundimit, një kanal me gjatësi 600 m, me vlerë investimi 22,911,090 lekë.
Përmes këtij investimi shkarkojnë ujrat e bardhe gjashtë kanale që përbëjnë rreth 30 përqind të ujrave të bardha të qytetit.

 

13265916_1733978143516572_9220175514331383168_n 13307390_1733978016849918_4242307289983526196_n 13307372_1733978196849900_2947495543642265326_n 13310608_1733978010183252_8137358831151227153_n 13310614_1733978096849910_6336443599587565696_n 13325718_1733977973516589_7708565670849355008_n 13332964_1733978086849911_5613670604995773402_n 13344579_1733977966849923_81999745195799482_n 13346942_1733978040183249_2301791336611788748_n

Burimi: Bashkia Shkoder fb