”Bashkim pa dallim”, Peza N’Festë 2016

278

Fundjavë plot argëtim, Bashkia Tiranë organizon Peza N’Festë, e cila do të zgjasë tre ditë, 16,17 dhe 18 shtator. Programi është menduar i tillë që do të përfshijë të gjitha moshat: Teatër Marionetash, Barbeque, Kanoe, Waterpolo, Kampionat Noti, Kamping, Paragliding, Alpinizëm, Hipizëm, Kinema, Artizanate, Tregu i Zonës, Animatorë, Sport Zone, Cirk, Park Lodrash për fëmijët, Festival Arti, DJ, Karaoke, Muzikë Live dhe shumë të tjera.

Gjithashtu do të jetë edhe Orkestra Sinfonike e T.K.O.B.

14370437_10154538739931926_6225398145186958477_n 14322231_10154538739971926_6033019618600871120_n 14322425_10154538741161926_6596968538597581114_n 14344311_10154538740021926_3084826601550615339_n