BE, 5 mln euro për sigurinë ushqimore në Shqipëri. Kush janë dy shtetet që do kontrollojnë vendin tonë

86

Autoriteti finlandez i sigurisë ushqimore së bashku me atë irlandez do të asistojnë vendin tonë për të rritur sigurinë ushqimore, standardet veterinare dhe fitosanitare.

Kjo falë lancimit të projektit 4-vjeçar, i cili mbështetet nga BE me një buxhet prej 5 milion eurosh