Berat, rehabilitohen rrugët rurale në fshatrat Starove dhe Bilce

599

Bashkia Berat, përmes Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike, ka ndërhyrë duke rehabilituar disa rrugë në fshatin Starovë dhe Bilce. Ndërhyrja konsiston në mbushjen me çakull të këtyre rrugëve duke e bërë më të lehtë qarkullimin për banorët e këtyre zonave.

14523050_1150533315023355_9177786282278194592_n 14595836_1150533668356653_1607176809966885147_n 14680690_1150533521690001_1655404097059343321_n 14690990_1150533395023347_8338214440008466689_n 14900408_1150533478356672_5703341359419033071_n