Berat, restaurim murit të Kalasë

297

Berat, muri i Kalasë ndërmjet Kullave 1 dhe 2 është duke u restauruar në kuadrin e projektit të restaurimit të financuar dhe zbatuar nga Bashkia Berat dhe hartuar nga DRKK Berat. Ky segment muri, që ndodhet afër portës së Kalasë, ka qenë tejet i dëmtuar dhe në rrezik shembjesh të vazhdueshme.

13600009_1145384892201616_3889533991233416791_n 13645234_1145384888868283_4354462865807467273_n