Berat, restaurohet një tjetër banesë monument kulture

72

Ka përfunduar ndërhyrja emergjente në restaurimin e murit rrethues të gurit i banesës së familjes Xali ,në lagjen Kala Berat.

Specialistët e mirëmbajtjes pastruan dhe sistemuan pjesën e gurëve të rënë si dhe shqepjen e pjesës së harkuar e cila rrezikonte shembjen.

Ndërhyrja përfundoi me ngritjen e murit të ri të gurit.