Biblioteka tek Njësia 8, Tiranë, kthim tek libri

422

Megjithse zhvillimi i teknologjisë dhe rrjetet sociale kanë zbehur dëshirën për të lexuar libra, leximi i librave akoma nuk është demode. Shtëpia Botuese Dudaj dhe Raiffeisen Bank Shqipëri kanë dhuruar libra për Biblioteken e Njësisë 8, duke rikthyer vëmendjen tek leximi.

13537650_10154322665706926_4618239020050688028_n 13438940_10154322664811926_7944513015668971975_n 13439000_10154322665351926_125296870900632936_n 13528911_10154322664771926_601043814705615099_n 13557746_10154322666241926_221943534969842538_n 13557767_10154322664911926_7298343996510923116_n 13566964_10154322665126926_2348170941018398980_n 13592679_10154322664776926_2043154930363155436_n 13592827_10154322666271926_4050080409869502340_n 13599957_10154322665311926_2801907335862950935_n 13600040_10154322665041926_4827216303241733891_n 13606458_10154322665476926_4027620588186884158_n 13612210_10154322666426926_6634940191190996135_n