Billboard Music Award 2019/ Të nominuara edhe Bebe Rexha me Dua Lipen

102

Janë zbuluar nominimet e Billboard Music Award 2019. Në këto nominime nuk mungojnë artistet me origjinë shqiptare, Bebe Rexha dhe Dua Lipa që kanë marrë respektivsht 2 dhe 3 nominime.

Dua është nominuar në kategtoritë Top New Artist, Billboard Chart Achievement Award dhe Top Dance/Electronic Song me bashkëpunimin ‘One Kiss’ me Calvin Harris.

Ndërsa Bebe është nominuar në kategoritë Top Radio Song dhe Top Country Song me bashkëpunimin “Meant to Be” me Florida Georgia Line.