Binjakët prematurë fitojnë betejën me jetën në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”

7

Dy bebe të ardhura në jetë para kohe në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” e kanë fituar betejën me jetën.

Dr. Orjeta Qirici dhe stafi i shërbimit të terapisë intensive në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” kanë bërë një punë fantastike që binjakët Siar dhe Siara të lindur prematurë, të kapërcejë rrezikun për jetën dhe janë gati të kthehen shëndosh e mirë pranë familjes.

Në Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”, po bëhet një punë fantastike me fëmijët e lindur para kohe.

/ata.gov.al