Boronica dhe mjedra, 10 arsye pse duhet t’i konsumoni sa më shpesh

28

Boronicat dhe mjedrat janë të jashtëzakonshme për shëndetin tonë. Ka të paktën 10 arsye se pse duhet ti konsumoni

1. Janë të mbushura me antioksidantë
2. Mund të përmirësojnë përgjigjen e sheqerit dhe insulinës në gjak
3. Përmbajtje të larta fibrash
4. Ju furnizojnë me vlera ushqyese
5. Luftojnë inflamacionin
6. Mund të ndihmojnë në uljen e nivelit të kolesterolit
7. Të mira për lëkurën tuaj
8. Mund t’ju mbrojnë nga kanceri
9. Mbajnë arterien tuaj të shëndetshme
10. Të shijshme dhe mund t’i konsumoni si të dëshironi