Burrat dinë me dashtë!

103

Fotot që shihni janë pjesë e ekspozitës “Burrat dinë me dashtë”, një ekspozitë që sfidon rolet tradicionale, ku nuk është vetëm gruaja/ nëna ajo që kujdeset për fëmijën apo shtëpinë, por edhe burri që ndryshe nga të shumtë që mendojnë se janë vetëm për ‘derë e jashtë’, në fakt ata po që dinë me dashtë, me përkushtim, përgjegjësi dhe dashuri.

Burrat dinë me dashtë!