Pika turistike e Shirokës bëhet me parking të ri publik

Zona turistike e Shirokës në Shkodër në sezonin që kemi përpara do të ketë parkingun e ri publik. Sheshi i hapur nga ...

Porto Romano, investim me rëndësi strategjike të jashtëzakonshme

Porti i ri tregtar i Porto Romanos është një investim i një rëndësie strastegjike të jashtëzakonshme për Shqipërinë. ...

ARRSH: Nisin punimet për formimin e trupit të rrugës Qafa e Buallit-Martanesh

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) njoftoi se, në kantierin e aksit Qafa e Buallit- Martanesh, në qarkun Burrel kanë fil...

Rruga e Dukagjinit, projekt i rëndësishëm për veriun e Shqipërisë

Ky është një projekt i rëndësishëm për veriun e Shqipërisë, që do të lehtësojë qarkullimin e mjeteve, jo vetëm për banor...

Rruga Shëngjin-Velipojë

Kjo rrugë do të jetë së shpejti një nga rrugët turistike më spektakolare të Mesdheut falë peizazheve mahnitëse. Ky ës...

Unaza e Madhe e Tiranës, lehtëson trafikun dhe rrit vlerën e pronës

Në kantierin e Unazës së Madhe, puna vijon me ritme të shpejta në të gjitha lotet e saj për ta përfunduar brenda afateve...

Ura e re e Kukësit, i jep zgjidhje nyjes së vjetër lidhëse të dy anëve të liqenit me rrugën kombëtar...

Pas një pune të gjatë, ndërtimi i një vepre të madhe publike si Ura e Re e Kukësit, i jep zgjidhje një nyjeje të vjetër ...

Hekurudha e re Tiranë–Rinas–Durrës, drejt përfundimit stacioni i Vorës

Në hekurudhën e re Tiranë–Rinas–Durrës po punohet intensivisht. Stacioni Hekurudhor i Vorës ku po vendoset shtresa e ...

Fillon montimi i urës së madhe të Kukësit!

Filloi vendosja (me rrëshkitje) e urës së madhe të Kukësit! Lajmi bëhet i ditur nga deputeti socialist Pandei Majko, ...

Nis asfaltimi në Lotin 1 të aksit Elbasan-Qafë Thanë

Ky aks, pjesë e Korridorit VIII, ka nisur të asfaltohet. Brenda pak javësh do të jetë gati për qarkullimin e automjet...

Përfundimi i aksit Peshkopi-Maqellarë shkurton distancat, nxit turizmin

Transformimi urban i shtrirë në çdo qytet të vendit, jo vetëm që shkurton distancat dhe lehtëson arritjen e destinacione...

ARRSH: Përfundon asfaltimi i rrugës së Aeroportit të Vlorës

Rruga e cila do të lidhë aeroportin ndërkombëtar të Vlorës me autostradën Fier-Vlorë po transformohet rrënjësisht duke p...

Ndërtimi i rrugës Berat-Ballaban, nxitje ekonomisë lokale përmes turizmit

Puna në kantierin e lotit të 3-të të rrugës Berat-Ballaban po vijon me ritme të shpejta. Autoriteti Rrugor Shqiptar b...

Drejt përfundimit gjimnazi “Naim Frashëri” në Durrës me kushte bashkëkohore

Në qytetin e Durrësit është drejt përfundimit gjimnazi “Naim Frashëri”. Gjimnazi “Naim Frashëri”, po rindërtohet me s...

Rikonstruksioni i Poliklinikës së Specialiteteve në Durrës; Shërbime cilësore për 290 mijë banorë

Në Durrës vijojnë me intensitet punimet për rikonstruksionin e Poliklinikës së Specialiteteve. Poliklinika e Speciali...

Nis betonimi i këmbëve të urës që lidh lotet 4 dhe 5 të Unazës së Madhe të Tiranës

Në lotin 4 të Unazës së Madhe të Tiranës ka filluar betonimi i këmbëve (pilave) të urës me gjatësi 420 metra dhe lartësi...

Ndërtohet argjinatura mbrojtëse në Juban, shmang rrezikun e përmbytjeve nga Drini

Në fshatin Juban është drejt përfundimit argjinatura mbrojtëse për zonën nga prurjet e lumit Drin. Kryeministri Edi R...

Nga tuneli i Llogorasë tek unaza e madhe e Tiranës; Investimet e shumëpritura përfundojnë këtë vit

Viti 2024 do të shënojë dy momente të rëndësishme për infrastrukturën rrugore, fillimisht me dorëzimin e tunelit të Llog...

Aksi rrugor Thumanë-Kashar, pjesë e Korridorit Blu futet në funksion verën e këtij viti

Aksi rrugor Thumanë-Kashar, një ndër akset më të rëndësishme të Korridorit Blu, do të futet në funksion në verën e këtij...

FSHZH: 3.48 milionë dollarë për rrugën Pogradec-Tushemisht-Doganë

Rruga Pogradec-Tushemisht-Doganë, loti 2 do të riparohet përmes një fondi prej 3.48 milionë dollarë. Fondi Shqiptar i...

Unaza Verilindore e Tiranës; Nis puna për asfaltimin e Lotit 2

Unaza e Madhe e Tiranës është një vepër e rëndësishme për banorët e kryeqytetit, por edhe për të gjithë udhëtarët shqipt...

Përfundon sinjalistika në aksin nyja e Shkozetit-mbikalimi i Plepave

Në segmentin nyja e Shkozetit – mbikalimi i Plepave në Durrës, me gjatësi prej 4 km, kanë përfunduar edhe punimet e sinj...

Përfundojnë 80% e punimeve në lotin 2 të Unazës Verilindore në Paskuqan

Punimet po vijojnë në Lotin 2 të Unazës Verilindore në Paskuqan, pjesë e Unazës së madhe të Tiranës, ku realizimi fizik ...

Tuneli i Llogarasë i hapur i gjithi, po bëhet betonimi final

Në këtë tunel po bëhet betonimi final që ka arritur në 70% të të gjithë gjatësisë së tunelit. Gjithashtu është hapur ...

Tuneli i Llogarasë, gati në qershor 2024

Projektet në infrastrukturë janë prioritet kryesor i qeverisë, dhe njç nga veprat e rëndësishme, tuneli i Llogarasë në q...

51 milionë lekë për ndërtimin e rrugës lidhëse Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës – autostrada Fier-Vlo...

Në projektbuxhetin për vitin 2024 planifikohen 51 milionë lekë për ndërtimin e rrugës lidhëse Aeroporti Ndërkombëtar të ...

Nga rruga Milot-Morinë te zgjerimi i Elbasan-Qafë Thanës, projektet kryesore që mbështeten nga buxhe...

Investimet publike për vitin 2024 janë planifikuar në masën 5.3% e Prodhimit të Brendshëm Bruto ose 128.5 miliardë lekë,...

Nis ndërtimi i lotit të 3-të të rrugës Berat-Ballaban, akses më të afërt me Greqinë

Puna në kantierin e lotit të 3-të të rrugës Berat-Ballaban po vijon me ritme të shpejta. Autoriteti Rrugor Shqiptar b...

Shkodër, ndërhyrje për riparimin e dy segmenteve rrugore

Bashkia e Shkodrës po ndërhyn për riparimin e segmenteve rrugore Guri i Zi- Rragam dhe Guri i Zi- Vukatanë. Sipas bas...

Rruga Ersekë-Leskovik drejt përfundimit, ofron një nga peizazhet më të bukura të natyrës

Në rrugën Ersekë-Leskovik vijojnë me ritme të larta punimet për rikonstruksionin e saj, përmes një fondi prej rreth 6 mi...

Rruga Orikum-Dukat, ARRSH: Të hënën nis puna me shtresat asfaltike, ja si devijon trafiku

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) bëri të ditur se me përfundimin e sezonit turistik, do të rifillojë puna me shtresat ...

Nis asfaltimi i lotit të 3 të rrugës Qukës-Qafë Plloçë

Në lotin e tretë të rrugës Qukës-Qafë Plloçë ka nisur puna për hedhjen e shtresësë asfaltike. Autoriteti Rrugor Shqip...

Përfundojnë 42% e punimeve në aksin Elbasan-Qafë Thanë

Rruga Elbasan-Qafë Thanë, pjesë e korridorit VIII, për të cilën aktualisht po punohet me ritme të shpejta në terren, ësh...

ARRSH: Nis gërmimi i trupit të rrugës në lotin 6 të Unazës Veriore të Tiranës

Në të gjitha lotet e Unazës Veriore të Tiranës një nga projektet më të rëndësishëm për zhvillimin e kryeqytetit, si dhe ...

Rruga Qafë Plloçë-Qukës, ARRSH: Punime në Urën nr. 4 për shtresat asfaltike dhe muret mbajtëse

Në rrugën Qafë Plloçë-Qukës, një nga akset e rëndësishme nacionale dhe pjesë e Korridorit rrugor 8, vijon me ritme të la...

Aksi Palasë-Dhërmi, shkurton kohën e udhëtimit përgjatë bregdetit

Rruga Palasë-Dhërmi, me gjatësi 4.45 km, pjesë e aksit Orikum-Himarë, është një vepër me rëndësi strategjike për turizmi...

Hapja e aksit rrugor Orikum-Dukat, qytetarët: Rrugë e mirë dhe komode

Hapja për qarkullimin e automjeteve të  rrugës Orikum-Dukat, me gjatësi rreth 15 km, shkurton maksimalisht distancën dre...

ARRSH: Drejt përfundimit veprat e artit në rrugën Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë

Punimet për ndërtimin e aksit rrugor Maliq-Lozhan i Ri-Strelcë po vijojnë me intensitet, ndërkohë që janë drejt përfundi...

Elbasan, ndërhyrje në 8 km infrastrukturë nëntokësore në rrugën “Xhaferr Hakani”

Rruga “Xhaferr Hakani”, e ndodhur në një nga lagjet e vjetra të Elbasanit, prej ditësh është kthyer në kantier ndërtimi....

Kompleksi i fushave në Berat, pjesë e programit të ri kombëtar “Dua të luaj”

Shumë zona me densitet të lartë urban vuajnë mungesën e parqeve, lojërave dhe lehtësive sportive. Me synim krijimin e...

Unaza Veriore e Tiranës, projekti zhvillon zonën e lehtëson trafikun

Unaza Veriore e Tiranës është një nga projektet më të rëndësishëm për zhvillimin e zonës, si dhe për lehtësimin e trafik...

Përfundon puna për vendkalimet e këmbësorëve në dy nyjet kryesore te Rrugës së Dibrës në Tiranë

Ekipi i Mirëmbajtjes dhe Sinjalistikës në bashkinë e Tiranës ka vijuar punën për përmirësimin e infrastrukturës dhe shti...

Transformim brenda 12 muajve i Shëtitores dhe Unazës së Tushemishtit

Në Pogradec po ecën me ritme të larta puna për zbatimin e dy projekteve të rëndësishme në infrastrutkurë. Kjo ndërhyr...

Aksi Orikum-Dukat plotëson gjerdanin infrastrukturor nga bajpasi i Fierit deri në Palasë

Një pjesë e segmentit të rrugës Orikum-Dukat është gati për t’u hapur për qarkullimin e automjeteve. Kantieri i aksit...

Hapen 3.5 km të tunelit të Murrizit, pjesë e rrugës së Arbrit

Kanë mbetur vetëm 300 metra pa hapur në tunelin e Murrizit, prej 3.8 km. Aktualisht ka përfunduar hapja e tunelit ndi...

Rindërtimi i shkollës dhe kopshtit “Iliria”në Fushë-Krujë, mjedise të reja për 156 nxënës

I dëmtuar rëndë nga tërmeti i 26 Nëntorit të 2019-tës, ky objekt arsimor është rindërtuar nga e para në kuadër të invest...

Nis rikonstruksioni i rrugës “Njazi Meka” në kryeqytet

Ekipet e bashkisë së Tiranës kanë nisur punën për rikonstruksionin e rrugës “Njazi Meka” në kryeqytet. Kjo konsideroh...

Vijojnë punimet për zgjerimin e aksit Elbasan-Qafë Thanë

Punimet për zgjerimin e rrugës Elbasan-Qafë Thanë, po vijojnë me ritme të larta. Ky aks do të shkurtojë rrënjësisht d...

Përfundojnë punimet në mbikalimin e Shkozës, qarkullimi në të dy senset

Qarkullimi i mjeteve në mbikalimin e Shkozës në fund të lotit 3, pjesë e Unazës Lindore, nga sot i rikthehet normaliteti...

Mozaiku i Tiranës do të kthehet në destinacionin më të vizituar në Tiranë

Me përfundimin e Mozaikut të Tiranës do të kthehet në një destinacioni më të vizituara të kryeqytetit. Përmes një pos...

FOTOT/ Bashkia e Tiranës vijon investimet, rehabiliton shtresat e asfaltit në rrugën “Eduart Mano” n...

Vijon puna për rehabilitimin e shtresave të asfaltit në rrugën “Eduart Mano” në Lagjen Nr.13. Punëtorët së bashku me ma...

Përfundon restaurimi i Urës së Prokopit në Himarë

Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Vlorë njoftoi se kanë përfunduar punimet në Urën e Prokopit. Punimet konsist...

Pas pak ditësh vihet në funksion Spitali i ri i Sëmundjeve të Brendshme

Në Kongresin e Parë të Shëndetësisë ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ogerta Manastirliu, në fjalën e saj ...

FOTOT/ Punime rehabilituese në aksin Peqin-Elbasan

Në aksin Peqin-Elbasan pa kryhen punime për mirëmbajtjen e tij. Lajmin e bën të ditur Autoriteti Rrugor Shqiptar përm...

Hekurudha/ Tiranë-Durrës për 22 minuta, drejt përfundimit traseja hekurudhore për vendosjen e shinav...

Vijojnë punimet për hekurudhën Tiranë-Durrës që do të degëzohet në Rinas me destinacion aeroportin ‘Nënë Tereza’. Sip...

Velipojë-Ulqin do jetë vetëm 1 kilometer/ “Ura mbi Bunë”, publikohen pamjet e projektit ...

Marrëveshja për ndërtimin e Urës së Bunës u nënshkrua dje në mbledhjen e përbashkët të dy qeverive Shqipëri-Mali i Zi në...

Rehabilitohet qendra shëndetësore në Lekbibaj

Rehabilitimi i qendrës shëndetësore në Lekbibaj, Tropojë, ka përfunduar duke mundësuar shërbime më të mira për banorët. ...

Pediatria e rehabilituar në spitalin e Sarandës, akses dhe cilësi shërbimi

Pas Maternitetit dhe Kirurgjisë, Pediatria e rehabilituar e Spitalit të Sarandës ofron sot kushtet më të mira për të gji...

FOTOT/ Realizohen 65% e punimeve në rrugën e vjetër Fier-Vlorë

Realizohen 65% e punimeve në rrugën e vjetër Fier-Vlorë. Përfundimi i këtij aksi i vjen në ndihmë bujqësisë dhe agroturi...

Qendra shëndetësore Libohovë, përmirësim të shërbimit për banorët

Qendra shëndetësore Libohovë ka ndryshuar krejtësisht, ashtu si 340 qendra dhe ambulanca të kujdesit parësor, nga njëri ...
25,582FansaPëlqeje
450NdjekësitNdjek
37NdjekësitNdjek