Pukë, sistemim i lagjes pas Pallatit të Kulturës

Me  një fond prej afro 28 milion lekë, financuar  nga Fondit i Zhvillimit të  Rajoneve pranë Qeverisë Shqiptare, Bashkia...

UKT, rrjet të ri ujësjellësi tek rruga ”Spah...

Ujësjellës Kanalizime Tiranë ka kryer punime në rrugën ''Spahiu'' duke bërë një rrjet të ri ujësjellësi për banorët e kë...

APR tek Bunk’ART: pastrim, krasitje dhe liri...

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) ndihmoi Bunk'ART me pastrim, krasitje, lirim nga bimësia e egër dhe evadime në...

Tiranë, rikonstruksion tek rruga ”Besim Imam...

Ujësjellës Kanalizime Tiranë ndërhyn duke rikonstruktuar rrjetin ujësjellës tek rruga ''Besim Imami''.

“Sanatoriumi”, tashmë jo vetem për pac...

Spitali Universitar “Shefqet Ndroqi”, është transformuar nga një sanatorium ku trajtoheshin pacientët me sëmundje të mus...

Tiranë, rregullohen stolat tek Parku Zoologjik

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit-Bashkia Tiranë, ka ndërhyrë duke bërë rregullimin e stolave në Parkun Zoologjik, në ...

Tiranë, rrjet i ri ujësjellësi tek ”Osman My...

Falë raportimeve tek aplikacioni TiranaIme, Ujësjellës Kanalizime Tiranë ka realizuar ndërhyrjen në rrjetin e ujësjellës...

Feir, asfaltohet rruga ”Mujo Ulqinaku”...

Eshtë asfaltuar rruga ''Mujo Ulqinaku'' në Fier, punimet vazhdojnë me ritme të larta në mënyrë që rruga të jetë sa më sh...

Qyteti i Elbasanit tashmë me një tjetër park

Një tjetër ambjent i gjelbëruar, një park çlodhës i shtohet qytetit të Elbasanit, duke krijuar një atmosferë ndryshe në ...

Eficienca e energjisë në strehim, Malësi e Madhe, ...

16 familje në bashkinë e Malësisë së Madhe janë përfituese të projektit me vlerë 10 milion lekë, financuar nga Ministria...

Tiranë: asfaltim, ndriçim dhe vijëzim

Përfundon asfaltimi te rruga ''Dervish Luzha'', ndriçimi te rruga ''Kongresi i Lushnjes'' dhe vijëzimet te Sahati. ...

Tiranë, përfundon ndërhyrja tek rruga ”Sami ...

Ka përfunduar ndërhyrja tek rruga ''Sami Frashëri'', kjo është një rrugë mjaft e frekuentuar pasi të çon tek Parku i Liq...

Razëm, investim prej 22 milion lekësh

Një projekt prej 22 milion lekësh, investim i Fondit të Zhvillimit të Rajoneve, punimet për të cilin kanë nisur në filli...

Tiranë, përfundon depo e re e ujit në Yzberisht

UKT përfundon depon e re të ujit në Yzberisht. Ky investim zgjidh problemin e mungesës së ujit të pijshëm për mijëra ban...

”Myslym Shyri”, vendosen sinjalistikat...

Bashkia Tiranë, përmes Tirana Parking, vendos  sinjalistikën horizontale të Parkimit Publik Pa Pagesë në rrugën "Myslym ...

Vlorë, nisin punimet për ndërtimin e Unazës së qyt...

Nisën punimet për ndërtimin e segmentit të Unazës së qytetit të Vlorës, nga godina e Poliklinikës tek Rrapi në Ujin e Ft...

Tiranë, përfundon rikonstruksioni i rrugës ”...

Ka përfunduar rikonstruksioni i plotë i rrugës tregtare “5 Maj”.    

KESH, 1.2 miliardë lekë investime në HEC Koman

Korporata Elektroenergjitike Shqiptare intensifikon investimet për garantimin e sigurisë së veprave, eficencës së prodhi...

Shqipëria dhe Kosova lidhen me një “ autostradë en...

Në Tiranë u zhvillua sot ceremonia e inaugurimit të përfundimit dhe vënies në punë të linjës së interkonjeksionit 400 kV...

Himara i ofron të gjitha gjatë këtij sezonit turis...

Këtë verë mund t'i provosh t'i bësh të gjitha në Himarë. Nga Fluturimet në pistën më të re Olimpike të Llogarasë tek Gui...

Bashkia Fier, fokus në veprat bonifikuese

Kanali vaditës e kullues në Havaleas tashmë është pjesë e një investim që sapo ka nisur. Prej vitesh ky kanal ka humbur ...

Marrëveshje për rrugën e Lurës Turistike

Është nënshkruar marrëveshja në mes drejtuesve të katër bashkive të Verilindjes së vendit, Mirdita, Dibra, Mati dhe ...

Fier, drejt përfundimit rehabilitimi i kanalit kul...

Pas një muaj e gjysëm punë, kanali BD8 është drejt përfundimit. Ky kanal është 4 km i gjatë dhe i shërben kullimit të to...

Tiranë, rikonstruksion tek rruga e ”Kosovarë...

Drejt fundit rikonstruksioni i plotë i rrugës së ''Kosovarëve'', rrugë kjo që lidh digën e Liqenit me Shushicën te Nj.5....

Tiranë, asfaltim tek Rr.”Kavajës”

Aktualisht, Bashkia e Tiranës, krahas disa rrugëve të tjera, po asfalton edhe tek Rr.''Kavajës''.

Libohovë, nisin punimet për pastrimin dhe sistemim...

Kanë nisur punimet për pastrimin dhe sistemimin e kanalit ujitës te fusha e Suhës, Bashkia Libohovë.Me një fond prej 6 m...

Tiranë, mbi 100 pika parkimi për personat me aftës...

Edhe qyteti i Tiranës, si çdo qytet modern, do të ketë mbi 100 pika parkimi për personat me aftësi të kufizuar.

UKT, ndërhyn në rrjetin e ujësjellësit tek Rr. ...

UKT, ndërhyn në rrjetin e ujësjellësit tek Rr. ''Irfan Tomini'', Rr. ''Vëllezërit Manastirlliu dhe '' 9 Katëshet''. K...

Shkodër, po punohet për pastrimin e kanalizimeve n...

Ujësjellës Kanalizime Shkodër po punon për pastrimin e rrjetit te kanalizimeve të ujrave të bardha në Rr. "Muhamet Dibra...

Parku Kombëtar i Dajtit, shënjohen 100 km për turi...

Parku Kombëtar i Dajtit, tashmë ka të gjithë sinjalistikën e nevojshme për të gjithë turistët vendas e të huaj, të cilët...

Divjakë, përfundon asfaltimi i rrugës së plazhit

Pas rregullimit të sheshit ''Baba Santa'', në Divjakë, përfundon edhe asfaltimi i rrugës së plazhit. Njëkohësisht drejt ...

Rikonstruksion, për shkollat nuk ka ‘pushim&...

Bashkia Tiranë ka gjetur pikërisht sezonin e verës, kur nxënësit janë me pushime, për të ndërhyrë në rikonstruksionin e ...

Barriera që ‘të fortët’ të mos parkojn...

Te shkolla ''Petro Nini'', Ekonomiku, Selvia dhe rruga ''Sami Frashëri'' vendosen barriera në mënyrë që 'të fortët' të m...

Merr formë parkingu i parë nëntokësor në Tiranë te...

Merr formë parkingu i parë nëntokësor në Tiranë te Bulevardi i Ri, i cili ndodhet pranë ish-Stacionit të Trenit dhe që d...

Rikonstruksion i rrjetit të ujësjellësit për banor...

Banorët te Hoxha Tahsin do të kenë një rrjet me të bollshëm uji sot e në vazhdim.    

Rehabilitimi i Manastirit të Shën Marisë në Parkun...

Vazhdojnë punimet e projektit “Rehabilitimi i Manastirit të Shën Marisë dhe peisazhit në Parkun Arkeologjik të Apolonisë...

Lushnje, vazhdojnë punimet për pastrimin e kanalev...

Vijojnë punimet për pastrimin e kanaleve kulluese në Njësinë Administrative Bubullimë.

Divjakë, punimet për Sheshin Qëndror drejt përfund...

Edhe pak javë dhe sheshi “Santa Barbara” në qendër të Divjakës do të ketë pamje tërësisht të re, sipas standardeve që me...

Përfundon Baypass-i Himarës

Përfundon Baypass-i Himarës ose ndryshe Unaza e cila përshkon Lagjen "1 Maji". Një aks rrugor që bëhet nacional teksa i ...

Fillon puna për Arenën Kombëtare

Fillon puna për Arenën Kombëtare, i cila do të jetë gati për 18 muaj.

Njësia 10 në Tiranë me rrugë të standardeve europi...

Ka përfunduar rikonstruksioni i rrugëve në disa lagje të njësisë 10 në Tiranë. Rruga tek “Shallvaret”, rruga e “tregut Ç...

Tirana Fan Zone drejt përfundimit

Tirana Fan Zone është drejt përfundimit e do të jetë gati për të gjithë të apasionuarit e futbollit që do të duan të ndj...

Korçë, më shumë hapsira të gjelbra

Pas përfundimit të punimeve për rehabilitimin dhe sistemimin e lulishtes në Rr. "Teli Samsuri", vazhdon puna për shtimin...

Hapet për vizitorët Kulla e Sahatit

Monumenti historik i Tiranës, “Kulla e Sahatit” është restauruar e vënë në dispozicion të vizitorëve vendas e të hua...

Vlorë, nis rikonstruksioni dhe zgjerimi i rrugës “...

Projekti i rikonstruksionit dhe zgjerimit të rrugës “Dhimitër Konomi”, tashmë ka nisur. Ky investim, ndër më të rëndësi...

Rindërtimi i rrjetit elektrik, OSHEE 120 milionë l...

OSHEE ka investuar 120 milionë lekë në rajonin e Beratit, duke përmirësuar cilësinë e furnizimit me energji elektrike nd...

Rikonstruktohet Kopshti nr.45

Bashkia e Tiranës përmbylli rikonstruksionin e plotë të godinës ekzistuese të kopshtit nr. 45, duke krijuar për fëmijët ...

Shkodër, përfundon pastrimi i kanaleve

Ujësjellës Kanalizime Shkodër përfundon pastrimin e kanaleve.

Divjakë, njëkohësisht rehabilitohet kanali kullues...

Bashkia Divjakë ka ndërhyrë duke rehabilituar kanalin kullues, kanal i cili grumbullon të gjitha ujërat e tokave bujqëso...

Shkodër, riparohet defekti i rrjetit të ujrave të ...

Riparohet defekti i rrjetit të ujrave të bardha në Rrugën "Daut Boriçi ", i cili shkaktonte përmbytje të këtij segmenti ...

Korça, me qëndër të re shumëfunksionale

"Qyteti i Fëmijëve", një tjetër investim i rëndësishëm, për qytetin e Korçës. Ky projekt sportiv e kulturor pritet të zh...

Fier, vazhdon puna për zgjerimin e rrugës “J...

Vazhdon puna për zgjerimin e rrugës "Jani Bakalli". Burimi: Bashkia Fier fb

Fieri edhe me i bukur…

Përmirësimi i cilësisë së jetës varet shumë edhe nga ambientet e përbashkëta ku jetojmë. Rruga "Muharrem Agolli" në Fier...

Shkodër, hapet 600 m kanal nëntokësor për shkarki...

Bashkia Shkodër po realizon nje ndër investimet më të rëndësishme në infratrukturën nëntokësore. Kanali ujëmbledhës i...

Vepra te reja arti mbushin hapsirat publike te Tir...

Tirana po bëhet një qytet policentirk edhe përmes veprave publike të artit. Vetëm pak ditë pasi u inagurua vepra Reja.al...

Ndriçimi i ambjenteve të jashtme në komunitetin ro...

MMSR inaguroi ndezjen e dritave me një lojë futbolli me futbollistët e vegjël, energjikë dhe ambiciozë të skuadrës “ Ret...

Ndriçim i ri tek Liqeni, rruga “Medar Sthyll...

Ndriçim i ri tek Liqeni, rruga "Medar Sthylla" dhe tek "Njazi Meka". Burimi: Bashkia Tirane fb

Lezha së shpejti me një qëndër shëndetësore multif...

Bashkia Lezhë në bashkëpunim me shoqatën humanitare "Operae life" organizoi sot inaugurimin e punimeve për ndërtimin e "...

Shkodër, ndërhyret në pastrimin e kanalizimeve të...

Ujësjellës – Kanalizime Shkodër ka ndërhyre në lagjen Bahçallek, për pastrimin e kanalizimeve të ujërave të zeza dhe të ...

Libraritë më madhështore në botë

Libraritë apo bibliotekat janë parë gjithmonë si vende dijesh e studimi, megjithatë projektuesit dhe financuesit e d...
25,582FansaPëlqeje
450NdjekësitNdjek
24NdjekësitNdjek