Çfarë emrash po u vënë shqiptarët fëmijëve? Dy më popullorët për vajzat dhe djemtë në 2020

145

Gjatë vitit 2020 kanë lindur rreth 28,1 mijë foshnje. Shifrat janë bërë publike nga Instat. Por çfarë emrash po u vënë fëmijëve shqiptarët?

Ajla dhe Deon rezultojnë janë emrat më popullorë për të sapolindurit gjatë vitit 2020.

Ndërkohë, Amelia dhe Amar janë emrat e dytë më popullorë për të sapolindurit gjatë vitit  2020.