Cilët janë 10 sektorët që kërkojnë më shumë punonjës për 2021, sipas LinkedIn?

25

Punët në tregtinë elektronike, kujdesin shëndetësor dhe përmbajtjes dixhitale po shohin rritjen më të shpejtë në Mbretërinë e Bashkuar, sipas listës së LinkedIn për 2021.

Këtu është lista e plotë me10 sektorët që kërkojnë më shumë punonjës për 2021.

  1. Personeli i tregtisë elektronike

Punët kryesore: Shofer, bashkëpunëtor i zinxhirit të furnizimit, asistent i zinxhirit të furnizimit, drejtues i ekipit të magazinës, specialist në internet.

  1. Staf mbështetës i kujdesit shëndetësor

Punët kryesore: Ndihmësit e shëndetit në shtëpi, ndihmësi i kujdesit shëndetësor, këshilltari shëndetësor, trajner shëndetësor.

  1. Punë të pavarur për përmbajtje dixhitale

Punët kryesore: Koordinatori i përmbajtjes, youtuber, bloger, podcaster.

  1. Ndërtimi

Punët kryesore: specialist i ndërtimit, punëtor ndërtimi, menaxher i kantierit.

  1. Punë e pavarur krijuese

Punët kryesore: Shkrimtar, ilustrues, skenarist, redaktor.

  1. Financat

Punët kryesore: Specialist i bankave të investimeve, specialist i financave, arkëtar, tregtar i kapitalit, profesionist i shërbimeve financiare.

  1. Profesionistë të specializuar të mjekësisë

Punët kryesore: Infermierët e kujdesit intensiv, asistentët e certifikuar të infermierisë, shkencëtarët e laboratorëve, asistentët e laboratorëve mjekësorë.

  1. Trajnim profesional

Punët kryesore: Trajner jete, trajneri i biznesit, trajneri lidershipi.

  1. Media sociale dhe marketing dixhital

Punët kryesore: specialist i rritjes, këshilltar marketingu, menaxher i mediave sociale, koordinator i mediave sociale.

  1. Shërbimi ndaj klientit

Punët kryesore: Konsulent për shërbimin ndaj klientit, këshilltar për shërbimin ndaj klientit, specialist për mbështetjen e klientit, përfaqësues i kontaktit me klientin.